Λευτέρης Αυγενάκης: Αγώνας ενάντια στην Παρανομία στην Αγορά του Γάλακτος


 

Η αύξηση της τιμής του γάλακτος πυκνώνει τον αγώνα για την τήρηση των κανόνων στην αγορά τροφίμων, δηλώνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης. Σε μια συνέντευξη με τον Νίκο Ανδρίτσο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε ότι οι ελέγχοι στην αγορά θα είναι στο επίκεντρο, με αποφασιστική δράση ενάντια σε κάθε παράνομη πρακτική.

Αγώνας κατά της Παρανομίας

Ο κ. Αυγενάκης επανέλαβε τη δέσμευσή του για μην επιτροπή οποιασδήποτε παρανομίας στην αγορά των τροφίμων. Όποιος σέβεται τους κανόνες θα έχει τη στήριξή του, ενώ όποιος παραβιάζει τους κανόνες θα αντιμετωπίζει την ενεργό αντίδρασή του.

Επιτυχημένοι Έλεγχοι: Σημαντικά Αποτελέσματα

Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από τα μικτά κλιμάκια του υπουργείου, σε συνεργασία με δικαστικές και αστυνομικές αρχές, απέδωσαν θετικά αποτελέσματα. Πρόστιμα υπερβαίνουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται εντατικά.

Αγώνας για Απλοποίηση της ΚΑΠ

Συγχρόνως, ο κ. Αυγενάκης επισήμανε τη σημασία των αλλαγών στην Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), υπογραμμίζοντας ότι η προστασία του περιβάλλοντος και η αγροτική ανάπτυξη μπορούν να συνυπάρξουν. Καλεί όλα τα κόμματα να συνεργαστούν για τις αλλαγές που χρειάζεται η ΚΑΠ προς απλοποίηση και αποτελεσματικότητα.

Η Κοινή Προσπάθεια για το Μέλλον της Γεωργίας

Ο αγώνας κατά της παρανομίας στην αγορά τροφίμων και η προσπάθεια για αλλαγές στην ΚΑΠ απαιτούν συντονισμένη δράση και κοινή προσπάθεια όλων των ενδιαφερομένων φορέων. Μόνο έτσι μπορεί να εξασφαλιστεί ένα βιώσιμο μέλλον για την ελληνική γεωργία.

Νεότερη Παλαιότερη
image

نموذج الاتصال