Παράταση Καταχώρισης Ποσοτήτων για Συνδεδεμένες Ενισχύσεις μέχρι 31/5: Κρίσιμες Πληροφορίες για Παραγωγούς


 

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση Καταχώρισης Ποσοτήτων για Συνδεδεμένες Ενισχύσεις μέχρι 31/5

Η προθεσμία για την υποβολή καταχωρίσεων ποσοτήτων προκειμένου να επιληφθούν οι συνδεδεμένες ενισχύσεις για το έτος 2023 παρατείνεται έως το τέλος του Μαΐου.

Το νέο καθεστώς πληρωμών από τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προς τους Παραγωγούς (ΟΠΕΚΕΠΕ) προκαλεί ανησυχία σε πολλούς παραγωγούς. Με την προθεσμία να πλησιάζει, οι ανακοινώσεις περί ανοιχτής εφαρμογής καταχωρίσεων ποσοτήτων είναι κρίσιμες.

Συγκεκριμένα, η Παράταση προθεσμίας ανοίγματος της εφαρμογής ισχύει για πολλές καλλιέργειες, μεταξύ των οποίων η βιομηχανική τομάτα, τα πορτοκάλια, οι σπόροι, το ρύζι, η κορινθιακή σταφίδα, ο αραβόσιτος και πολλές άλλες. Οι παραγωγοί έχουν μέχρι το τέλος του μήνα για να δράσουν και να εξασφαλίσουν την δικαίωση των ενισχύσεων που τους αναλογούν.

Ωστόσο, ο ΟΠΕΚΕΠΕ επισημαίνει τη σημασία της έγκαιρης και σωστής υποβολής των καταχωρίσεων, αναφέροντας περιπτώσεις όπου φορείς και παραγωγοί δεν έλαβαν τις ενισχύσεις λόγω καθυστερημένης δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή καταχωρίσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην εφαρμογή μέσω του συνδέσμου: https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/CoupledRegimes/#/login.

Νεότερη Παλαιότερη
image

نموذج الاتصال