Ηράκλειο: Μπήκε σε αποθήκη για να κλέψει… λάδι αλλά τον έπιασαν οι αστυνομικοί


Ένας τολμηρός επίδοξος κλέφτης έριξε το βλέμμα του στον πλούτο της ελληνικής γης, με σκοπό να αφαιρέσει πολύτιμο ελαιόλαδο από μια αποθήκη οικίας στο Ηράκλειο. Ωστόσο, η δράση του ανατράπηκε από την επαγρύπνηση των αστυνομικών, που τον συνέλαβαν κατά την εκτέλεση του εγκλήματος.

Ο ανωτέρω, ημεδαπός, εντοπίστηκε και συνελήφθη προχθές (15.04.2024) μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η απόπειρα κλοπής ελαιολάδου από αποθήκη οικίας, η οποία είχε καταγγελθεί την προηγούμενη ημέρα στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Οι αρχές προχώρησαν σε εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, ανακαλύπτοντας ότι ο κατηγορούμενος επιχείρησε να αφαιρέσει δέκα (10) δοχεία ελαιολάδου από την αποθήκη του παθόντα. Η προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για την εξέταση της υπόθεσής του.

Η αγροτική κοινότητα αντιδρά με ανατριχίλα στην είδηση της προσπάθειας κλοπής ελαιολάδου, καθώς η παραγωγή αυτού του πολύτιμου υγρού αποτελεί θεμέλιο της ελληνικής οικονομίας και πολιτιστικής κληρονομιάς. Οι εκατοντάδες αγρότες και παραγωγοί ελαιολάδου εκφράζουν την ελπίδα ότι η δικαιοσύνη θα επικρατήσει και η πράξη αυτή θα τιμωρηθεί σύμφωνα με το νόμο.


 

Νεότερη Παλαιότερη
image

نموذج الاتصال