Το σύγχρονο Datsun -Ένα αγροτικό για όλες τις δουλειές


Η αμερικανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Alpha Motors, με έδρα το Irvine της California, δημοσιεύει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο συμπαγές pick-up Wolf, που ετοιμάζει.

Το φορτηγάκι θα μεταδίδει την κίνηση μόνο στους πίσω τροχούς μέσω ενός ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει 284 ίππους.

Η τελική ταχύτητα που θα προσφέρει στο αμάξωμα, υπολογίζεται ότι θα ξεπερνά τα 200 χλμ./ώρα, ενώ η μπαταρία από 65 με 85 kWh ανακοινώθηκε πως θα είναι μεγαλύτερη.

Το ακριβές μέγεθος δεν έχει γνωστοποιηθεί, όμως η αυτονομία του αυτοκινήτου πιθανώς να είναι άνω των 560 χιλιομέτρων.

Στο κατασκευαστικό μέρος, λέγεται πως έχει απλοποιηθεί η διαδικασία με σκοπό να παρέχει μεγαλύτερη ευρυχωρία, ανθεκτικότητα και ευκολότερη συναρμολόγηση.

Στο εσωτερικό, η αρχική μορφή ενός οριζόντιου πίνακα οργάνων με δύο μικρές οθόνες, ίσως να παραμείνει ως έχει.

Όσον αφορά το κόστος του «Λύκου», σχεδιάζεται να βγει στην αγορά σε τιμή μεταξύ 36.000 και 46.000 δολαρίων. Στα ίδια επίπεδα χρημάτων δηλαδή που σχεδιάζεται εδώ και τρία χρόνια.

Ωστόσο κανείς δεν μας έχει θίξει έως τώρα, το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής του, παρά το ότι λέγεται πως οι προπαραγγελίες έχουν ξεπεράσει τις 66.000.

Αν κάποιος μάλιστα επισκεφθεί το site της Alpha Motors θα δει πως διατίθενται πέντε διαφορετικά μοντέλα, σε 15 υποπαραλλαγές. Κανένα από αυτά όμως μέχρι στιγμής, δεν υφίσταται στην πραγματικότητα. Παρ΄ όλα αυτά μετά τη φάση των δοκιμαστικών Wolf, φαίνεται πως μάλλον προχωρούν τώρα στην προπαραγωγή.

www.carandmotor.gr
Νεότερη Παλαιότερη
image

نموذج الاتصال