Ήρθε το " Μπλέ Μέλι " με Πολλαπλάσια Περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες: Η Νέα Καινοτομία της Ελληνικής Τροφικής Βιομηχανίας


Miel et Ciel” που σημαίνει “Μέλι και Ουρανός”…Το μπλε μέλι από την εταιρεία IT’S ALIVE!

Στην πολυσύχναστη καρδιά της Αθήνας, ένα ιδιαίτερο εγχείρημα μεταμορφώνει το τοπίο της αστικής παραγωγής υπερτροφών. Η IT’S ALIVE, ένα πρωτοποριακό όνομα στον τομέα της βιώσιμης διατροφής, θέτει νέα πρότυπα με την καινοτόμο προσέγγισή της στην καλλιέργεια σπιρουλίνας και στην παράδοση φρέσκιας, υψηλής ποιότητας σπιρουλίνας στην πόρτα σας!

Η σπιρουλίνα, ένα κυανοβακτήριο γνωστό για το εξαιρετικό θρεπτικό του προφίλ, έχει από καιρό υμνηθεί ως υπερτροφή. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι σπιρουλίνες ίδιες. Η IT’S ALIVE διακρίνεται με την παραγωγή φρέσκιας σπιρουλίνας, η οποία διατηρεί υψηλότερη δραστικότητα φυσικών, αντιφλεγμονωδών και αντιοξειδωτικών ουσιών, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες ξηρές. Η φρέσκια παραλλαγή, όχι μόνο προσφέρει υψηλή διατροφική αξία αλλά ευχαριστεί και τις αισθήσεις με το ζωντανό χρώμα, τη βελούδινη υφή και την αισθητική της.

Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της IT’S ALIVE βρίσκονται οι κλειστοί φωτοαντιδραστήρες της, οι οποίοι σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και λειτουργούν με γνώμονα τις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις. Αυτοί οι αντιδραστήρες έχουν καθοριστική σημασία για τη διατήρηση της καθαρότητας της καλλιέργειας σπιρουλίνας, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης. Τηρώντας τις αρχές HACCP και χρησιμοποιώντας πολλαπλά σημεία ελέγχου σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, η IT’S ALIVE διασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα της σπιρουλίνας της, η οποία πιστοποιείται από διαπιστευμένα εργαστήρια, για μικροβιολογικό φορτίο και βαρέα μέταλλα.

Η βιωσιμότητα δεν είναι απλώς ένα σύνθημα για την IT’S ALIVE– είναι μια κατευθυντήρια αρχή. Η παραγωγική διαδικασία ενσωματώνει ηλιακή θέρμανση, παθητική ψύξη και πρακτικές μηδενικών αποβλήτων. Προσέγγιση, που όχι μόνο ενισχύει τη βιωσιμότητα της επιχείρησης, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι η σπιρουλίνα που παράγεται είναι υψηλής ποιότητας και φρεσκάδας.

Είναι φυσική, μη γενετικά τροποποιημένη, χωρίς αλλεργιογόνα και συντηρητικά. Δεν έχει πρόσθετη ζάχαρη, περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα σε χαμηλή περιεκτικότητα. Χωρίς ιώδιο. Με χαμηλά κορεσμένα λιπαρά και χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Αποτελεί πηγή φυτικών ινών. Με υψηλή επίσης περιεκτικότητα στις Βιταμίνες: B3, B6 και C αλλά και σε: Σίδηρο, Μαγγάνιο και Χρώμιο. Αποτελεί πηγή Φωσφόρου, Μαγνησίου και Καλίου.

Ο Γιώργος Λιγνός, ο οραματιστής πίσω από το IT’S ALIVE, έχει αναπτύξει μια αξιοσημείωτη μέθοδο για την εκχύλιση φυκοκυανίνης αναλυτικής καθαρότητας. Η διαδικασία αυτή αποδίδει την πιο καθαρή, μπλε χρωστική ουσία που προσφέρει η φύση, αναβαθμίζοντας τη διατροφική αξία, την εμφάνιση και τη γεύση των προϊόντων που εμπλουτίζει, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου μπλε μελιού. Αυτό το μέλι, εμπλουτισμένο με φυκοκυανίνη, διαθέτει 15 φορές περισσότερη πρωτεΐνη από τα κοινά μέλια, καθιστώντας το μια διατροφική δύναμη.

Πηγή cibum.gr


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال