Κλάδεμα Ελιάς: Διαδικτυακό Σεμινάριο Εντοπίζει Κρίσιμες Τεχνικές και Συνηθισμένα Λάθη (ΒΙΝΤΕΟ)


 

Στο πλαίσιο της αδιάκοπης προσπάθειας της Stihl Hellas - Cyprus να προσφέρει ποιοτικές γνώσεις και αποτελεσματικές λύσεις στον κλάδο της ελαιοκομίας, διοργανώσε ένα διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Το Σωστό κλάδεμα της Ελιάς". Το σεμινάριο, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, στις 18:00, ήταν μια πολύτιμη ευκαιρία για καλλιεργητές και ειδικούς να συζητήσουν σε βάθος τις τεχνικές και τις προκλήσεις του κλαδέματος στον ελαιώνα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η πρακτική εφαρμογή του κλαδέματος, με τη συμμετοχή έμπειρων καλλιεργητών όπως ο κ. Παναγιώτης Δανατζής (Socrates Oil), ο κ. Στυλιανός Δημαράκης (Hermes Oil), ο κ. Μάνος Κοκκινέλης (Seven Olea), και ο κ. Στυλιανός Νταβλούρος (October Fruits), οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία τους και ανέλυσαν τους κρίσιμους παράγοντες που συμβάλλουν στην επιτυχία της εργασίας τους.

Το μαγνητοσκοπημένο σεμινάριο είναι διαθέσιμο στο κανάλι YouTube της STIHL Hellas | Cyprus, προσφέροντας πρόσβαση σε αυτό σε όλους τους ενδιαφερόμενουςΠηγή STIHL Hellas | Cyprus

Νεότερη Παλαιότερη
image

نموذج الاتصال