Χάρτης Ιστοτόπου - Μελισσοκομία Χάρτης Ιστοτόπου - Καλλιέργειες Χάρτης Ιστοτόπου - Δενδροκαλλιέργεια Χάρτης Ιστοτόπου - Αγρότες Χάρτης Ιστοτόπου - Ειδήσεις Παράταση 10 ημερών για δηλώσεις eco-schemes και διορθώσεις ΟΣΔΕ 2023

Παράταση 10 ημερών για δηλώσεις eco-schemes και διορθώσεις ΟΣΔΕ 2023


 

Παράταση στη διορία για τη δήλωση των eco-schemes του 2023 και διορθώσεις στο ΟΣΔΕ αποφάσισαν σύμφωνα με πληροφορίες ΥΠΑΑΤ και ΟΠΕΚΕΠΕ ύστερα από συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, και αναμένεται εντός της ημέρας σχετική ανακοίνωση για τη νέα διορία η οποία εκτιμάται πως θα είναι περίπου 10 ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως η τελική διορία ήταν η Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει αυτόματα και πως πάει παραπίσω ένα μεγάλο μέρος των λειτουργιών του ΟΠΕΚΕΠΕ γύρω από το ΟΣΔΕ που ακολουθούν, με πρώτη βέβαια την έναρξη υποβολής των ΕΑΤ 2024.

«Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και αφού ακολουθήσει η επεξεργασία των στοιχείων, ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποιώντας τους απαραίτητους ελέγχους, θα προχωρήσει στην πληρωμή των οικολογικών προγραμμάτων και των συνδεδεμένων ενισχύσεων», ανέφερε ο Οργανισμός Πληρωμών σε σχετική του ανακοίνωση όταν και άνοιξε η πλατφόρμα για τις διορθώσεις. Σημειώνεται πως οι δηλώσεις των eco-schemes αφορούν το έτος ενίσχυσης 2023 και δεκτά γίνονται μόνο τιμολόγια του περασμένου έτους για συμμετοχή στις δράσεις του καθεστώτος.

Νεότερη Παλαιότερη
image

نموذج الاتصال