Δωρεάν σεμινάρια μελισσοκομίας για νέους και αρχάριους μελισσοκόμους


 

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ρόδου «Η ΚΥΨΕΛΗ», σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης  Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και τη Μελισσοκομική Δωδεκανήσου ΑΕΒΕ, διοργανώνουν Σεμινάριο Μελισσοκομίας για αρχάριους και νέους μελισσοκόμους. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε νέους και αρχάριους μελισσοκόμους, προσφέροντας εκπαίδευση από έμπειρους εκπαιδευτές τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης επίσκεψης σε μελισσοκομείο. Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Η κορύφωση του σεμιναρίου -Σάββατο 24 Φεβρουαρίου- θα είναι μια ημερίδα μελισσοκομίας, με την επίσημη συμμετοχή του καταξιωμένου επαγγελματία μελισσοκόμου και καθηγητή Πασχάλη Χαριζάνη. Αυτή η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους μελισσοκόμους, είτε αρχάριους είτε έμπειρους.

Το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου θα φιλοξενηθεί η καθιερωμένη Μελένια Βραδιά του Συλλόγου, συνοδευόμενη από την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου.

Οι εκδηλώσεις αυτές (Σεμινάριο αρχαρίων, Ημερίδα και Μελένια Βραδιά) εντάσσονται στην πρωτοβουλία ΡΟΔΟΣ – Μήνας Μελισσοκομίας 2024 και απευθύνονται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ερασιτέχνες μελισσοκόμους, αλλά και στους φίλους του πολυτιμότερου εντόμου στον κόσμο, της μέλισσας.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα θα γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.katartisi-pnai.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου κ. Νίκο Μελισσουργό τηλ. 22410-48200.

Οι εκπαιδευτικές ενημερώσεις (3/2/2024-24/2/2024.) αφορούν κατά κύριο λόγο αρχάριους μελισσοκόμους.

ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ : Όλες οι συναντήσεις θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΠΑΣΤΙΔΑ που παραχωρεί τις εγκαταστάσεις της για την διεξαγωγή του σεμιναρίου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Νεότερη Παλαιότερη
image

نموذج الاتصال