Νέοι αγρότες και αγρότισσες από τα Φάρσαλα έφτιαξαν ημερολόγιο για τους πλημμυροπαθείς


 

Πριν από 7 χρόνια, το ημερολόγιο με τους σέξι αγρότες από τα Φάρσαλα είχε γίνει το viral των ημερών.

Φέτος, οι άνδρες από την Σκοπιά Φαρσάλων επανέρχονται για καλό σκοπό, όπως αναφέρει το protothema

Ο υπεύθυνος για την κυκλοφορία του ημερολογίου, τόνισε σε ανάρτηση, πως όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σε 50 και πλέον οικογένειες, που διαμένουν σε δομή φιλοξενίας, έξω από την Λάρισα.

ημερολόγιο 2024 - the best moments


Ιούλιος 2024


Σεπτέμβριος 2024

Συνολικά, έχουν κυκλοφορήσει τρία ημερολόγια, το 2019, το 2021, το 2022. Για τα έσοδα από το φετινό ημερολόγιο, ο αρμόδιος, Ηλίας Τσούτσος, έγραψε στο Facebook:

«Νέο ημερολόγιο 2024 …the best moments. Ξεκινήσαμε το 2017 με το πρώτο μας ημερολόγιο που έγινε πολύ γρήγορα viral ακολούθησε το επόμενο το 2019, έπειτα το 2021 και τελευταίο το 2022, κάθε χρόνο και περισσότερη η αγάπη σας. Φέτος όλα τα προηγούμενα 4 ημερολόγια, γίνονται 1 για καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σε πενήντα και πλέον οικογένειες που διαμένουν σε δομή φιλοξενίας, έξω από την Λάρισα».

Φωτογραφία από το ημερολόγιο του 2022


Από το ημερολόγιο του 2020


όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σε 50 και πλέον οικογένειες, που διαμένουν σε δομή φιλοξενίας, έξω από την Λάρισα


Για να αγοράσετε το ημερολόγιο επικοινωνήστε


Νεότερη Παλαιότερη
image

نموذج الاتصال