Χάρτης Ιστοτόπου - Μελισσοκομία Χάρτης Ιστοτόπου - Καλλιέργειες Χάρτης Ιστοτόπου - Δενδροκαλλιέργεια Χάρτης Ιστοτόπου - Αγρότες Χάρτης Ιστοτόπου - Ειδήσεις Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση της πληρωμής της Συνδεμένης Βόειου. Ποιοι κόβονται;

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση της πληρωμής της Συνδεμένης Βόειου. Ποιοι κόβονται;


Ανακοινώθηκε και επίσημα η πληρωμή της Συνδεδεμένης στο βόειο, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι κόβονται ;

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση της πληρωμής της Συνδεμένης Βόειου 2022, καθώς και το ποιοι και γιατί μένουν εκτός ενίσχυσης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ:

«Μετά την ολοκλήρωση διασταυρωτικών ελέγχων και ενσωμάτωσης των στοιχείων ελέγχων, πραγματοποιήθηκε σήμερα 2.5.2023 από τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή της συνδεμένης ενίσχυσης Βόειου 2022.
 
Τα ποσά που θα καταβληθούν αργά το απόγευμα στους λογαριασμούς των 8.440 κτηνοτρόφων ανέρχονται σε 28,9 εκ ευρώ, με τιμή ενίσχυσης 114 ευρώ ανά επιλέξιμο ζώο.

Από την 1η αυτή πληρωμή έχει εξαιρεθεί ένας αριθμός ζώων, για τον οποίο κατά την λήψη των στοιχείων τους από την Κτηνιατρική Βάση Δεδομένων (ΚΒΔ), υπήρξαν αναντιστοιχίες στις καταχωρίσεις ενωτίων σε σχέση με την χρονική περίοδο παραμονής τους στην εκμετάλλευση. 
 
Για τα ζώα αυτά ενώ είχαν περιληφθεί αρχικά στον υπολογισμό της τιμής ενίσχυσης, δεν καταβάλλεται σήμερα ενίσχυση. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ συνεχίζει τους ελέγχους και για όσα ζώα προκύψουν θέματα θα ζητηθούν διευκρινίσεις από τους κατόχους τους. Στην συνέχεια μετά τους ελέγχους και προσδιορισμό εκ νέου του τελικού αριθμού επιλέξιμων ζώων, θα γίνει επαναπροσδιορισμός της τιμής ενίσχυσης και θα ακολουθήσει συμπληρωματική πληρωμή σε όλους τους δικαιούχους».

Στα ΑΤΜ της Πειραιώς σήμερα 2/5 το απόγευμα η Συνδεδεμένη του Βόειου

Μετά τα όσα προηγήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, με βάση τις πληροφορίες από τον Οργανισμό Πληρωμών, μόλις ολοκληρώθηκε η πληρωμή για την συνδεδεμένη του βόειου και θα είναι διαθέσιμη στα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς σήμερα Τρίτη 2/5 το απόγευμα .

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων των άλλων τραπεζών η ενίσχυση θα είναι διαθέσιμη από αύριο Τετάρτη 3/5.

Με βάση τα στοιχεία του ρεπορτάζ οι συνολικοί δικαιούχοι υπερβαίνουν τους 8.000 και το συνολικό ποσό πληρωμής τα 28 εκατ. ευρώ.

Σε ότι αφορά τις Συνδεδεμένες της φυτικής, όλα δείχνουν ότι υπήρξαν τεχνικά προβλήματα και οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.


Νεότερη Παλαιότερη
image

نموذج الاتصال