Ο Robbie Williams λανσάρει τη δική του σειρά κρασιών


 

Επιμέλεια: Ζήσης Πανάγος

Ο Robbie Williams πρόκειται να αντιμετωπίσει τον πρώην σύντροφο των Take That, Gary Barlow, σε μια «οινική μάχη», καθώς κάνει αίτηση για το εμπορικό σήμα Rude Rise για μια επιλογή κρασιών.

Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι ήταν νηφάλιος τα τελευταία 20 χρόνια, η επιχείρηση ποτών μπορεί να αποκαλύψει ότι ο Williams υπέβαλε αίτηση στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου νωρίτερα αυτόν τον μήνα για να μπορεί να εμπορεύεται κρασιά, αλκοολούχα ποτά και οινοπνευματώδη ποτά με το πανό Rude Rise.

Ένα νεύμα στο επιτυχημένο τραγούδι του «Rudebox», η επωνυμία θα ισχύει για 10 χρόνια, εάν ο ποπ σταρ πάρει το πράσινο φως.

Μάλιστα, ο Williams έχει ασπαστεί εδώ και καιρό μια ολοζώντανη ζωή και στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι είχε αρκετές περιόδους απεξάρτησης για θεραπεία απεξάρτησης. «Υπήρξα κυρίως νηφάλιος άνθρωπος για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου», σημείωσε ο ίδιος.

«Το θέμα με τα ναρκωτικά και το ποτό είναι η αυταπάτη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε πολλά μέρη, είναι τόσο φυσικό όσο η αναπνοή», είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

«Αυτό το παράδειγμα ότι διασκεδάζεις και αντιμετωπίζεις τη ζωή, από το να μουδιάζεις τον εαυτό σου… Απλώς το βρίσκω ενδιαφέρον ως νηφάλιος άνθρωπος. Ενώ, στην άλλη πλευρά  δεν χρειαζόταν να το κάνουμε αυτό. Ήταν απλώς η διαδρομή που σε έπαιρνε το ποτάμι».

Τέλος, η προσφορά του Williams να λανσάρει μια συλλογή κρασιών ακολουθεί την επιτυχία του εγχειρήματος οινοποίησης του Gary Barlow, σε συνεργασία με την Benchmark Drinks. Ο Barlow αποκάλυψε πρόσφατα ότι η συλλογή κρασιών του έχει πουλήσει μισό εκατομμύριο μπουκάλια τον πρώτο χρόνο, γιορτάζοντας με ένα πλούσιο πάρτι στο πολυκατάστημα Harvey Nichols του Λονδίνου. Είπε ότι τα κρασιά είχαν επωφεληθεί από τις καταχωρίσεις στα σούπερ μάρκετ Morrison’s και Asda, «ακολουθούν κι άλλα», και αποκάλυψε ότι η τρέχουσα σειρά, η οποία περιλαμβάνει λευκό, κόκκινο και ροζέ, θα επεκταθεί στο εγγύς μέλλον…

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com


Νεότερη Παλαιότερη
image

نموذج الاتصال